Blogi

Kesäkuun ajan tuontikulut 0€

Oletko harkinnut auton vaihtoa tai kenties jo löytänyt unelmiesi auton ulkomailta? Loistavaa, sillä nyt jos koskaan kannattaa tuoda auto Euroopasta!
Lue artikkeli

Käytetyn auton tuonti Euroopasta – mitä ottaa huomioon?

Käytetyn auton tuonti Euroopasta on suositumpaa kuin koskaan aiemmin. Monipuolisempi valikoima, edullisempi hintataso sekä autojen parempi kunto ja varustelu ovat suurimmat syyt ostopäätöksen takana. Lisäksi Euroopan tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit tuovat ostajalle turvallisuutta ja varmuutta ostopäätöksen tueksi.

Vinkit käytetyn auton tuontiin Ruotsista

Käytettyjä auto kulkeutuu Ruotsista Suomeen paljon. Syyt tuontipäätöksen takana vaihtelevat taloudellisista tekijöistä laajempaan valikoimaan ja erilaisten automallien saatavuuteen. Myös maiden välinen lyhyt etäisyys helpottaa ja nopeuttaa tuontiprosessia.

Käytetyn auton tuonti Saksasta – kuinka se onnistuu?

Saksa on hyvin suosittu tuontikohde käytetylle autolle – eikä ihme, sillä Euroopan laajin autovalikoima, maltillinen hintataso ja hyvin varustellut autot houkuttelevat ostajia.

Autoeuroopan synttärikarkelot 15. - 18.3.

Autoeurooppa juhlistaa syntymäpäiviään erikoistarjouksella tänä viikonloppuna!

Mistä voin etsiä Saksan tuontiautoja?

Auton tuonti Saksasta on monella tapaa järkevä valinta, kun auton vaihto on edessä. Saksan laaja valikoima mahdollistaa, että jokainen löytää varmasti juuri sellaisen auton kuin haluaa eikä tarvitse tinkiä väristä tai varusteista. Lue tästä vinkit ja ohjeet auton valintaan ja tuontiin liittyen!